Henkilökunta

Jasmin

”Moikka! Olen Jasmin, toinen Lash Lounge Glorian ripsiteknikoista. Koulutukseltani olen kosmetologi ja olen toiminut alalla helmikuusta 2016 lähtien, jolloin kävin ensimmäisen ripsienpidennyskoulutuksen. Silloin en ajatellut, että ripsienpidennyksistä tulisi päätyöni, mutta toisin kävi. Tajusin heti, että tämä on minun juttuni ja halusin kehittyä koko ajan paremmaksi ja vielä vähän paremmaksi.

Olen käynyt monia lisäkoulutuksia peruskoulutusten lisäksi, mm. Kardashian-tekniikkakoulutuksen, Perfect mix-, Megavolyymi- sekä Secrets of competition-koulutukset. Lisäksi olen kouluttautunut lash liftiin sekä kulmakarvojen laminointiin.

Olen iloinen ja puhelias persoona. Toteutan asiakkaille turvalliset, ammattitaidolla ja huolella toteutetut ripsienpidennykset asiakkaiden toiveet huomioon ottaen.”

Ilona

”Moi! Olen Ilona ja toimin ripsiteknikkona Lash Lounge Gloriassa. Valmistuin kosmetologiksi SKY-opistosta vuonna 2017. Ensimmäisen ripsienpidennys koulutuksen kävin joulukuussa 2015 ja siitä reilu vuosi eteenpäin, niin aloitinkin tekemään ripsiä päätyökseni. Ripsienpidennysten peruskoulutusten lisäksi olen käynyt myös muita täydennyskoulutuksia, joista olen kerryttänyt itselleni vankan ammattitaidon.

Ripsienpidennysten lisäksi olen myös käynyt lash lift-kestotaivutus koulutuksen.

Olen positiivinen ja asiakkaiden tyytyväisyys on minulle ehdottoman tärkeää. Teen työni aina intohimolla ja rakkaudella!”